Impact-training

Maximale impact met beperkte middelen

Als organisatie die zich inzet voor een betere wereld realiseer je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk verandering. Alleen hoe pak je dat het beste aan? Hoe stel je je prioriteiten vast? Hoe kies je je projecten, en bereik je die vervolgens ook? Trainingen van Goodrise zijn geïnspireerd op het effectief altruïsme.

 

Waar gaat de impacttraining over?

Een training op maat.

Goodrise stemt samen met de aanvrager de inhoud van de training af. Zo kan de nadruk bijvoorbeeld liggen op strategische kansen pakken of juist op effectief samenwerken.

Op maat

De training gaat in op de uitdagingen van jouw organisatie. De inhoud is dus in overleg.

Flexibel

Een volledige dag of wekelijks een korte sessie? Dat kan allemaal.

Interactief

Geen saai monoloog van meerdere uren, maar de koppen bij elkaar om te werken aan impact.

Betaalbaar

Goodrise wil de training voor elke organisatie betaalbaar houden. Prijzen zijn in overleg.

Sinds oktober 2021 zijn trainingen op locatie weer mogelijk. Online training blijft ook mogelijk. De training kan ook worden gegeven in het Engels.

Effectief altruïsme

Veel mensen en organisaties willen graag een positieve bijdrage leveren aan duurzaamheid. Maar goede bedoelingen zijn niet genoeg: wie zo’n groot mogelijke impact wil maken, moet het hart combineren met het hoofd. Oftewel: hoe kunnen we met onze beperkte uren en budget het grootst mogelijke verschil maken?

Goodrise begeleidt organisaties bij deze mindset door samen te kijken naar:

  1. Welke uitdaging is het belangrijkste om aan te pakken?
  2. Hoeveel vooruitgang kunnen we boeken op dit onderwerp?
  3. Hoeveel mensen werken hier al aan? (Of: hoe verwaarloosd is dit onderwerp?)
  4. In hoeverre is onze organisatie geschikt om zich hiervoor in te zetten?
Soem Zeijlmans

De trainer

Soem Zeijlmans

Als duurzaamheidsmedewerker bij de Universiteit Leiden ontdekte ik al snel: wie een impact wil maken moet kritisch zijn eigen uren evalueren. Je kan ze immers maar één keer besteden. Zodoende stelde ik mezelf een doel om zo impactvol mogelijk aan de slag te gaan.

Voor deze training combineer ik mijn praktijkervaring bij het Leiden University Green Office met organisatiekennis vanuit mijn studie Governance, Economics, and Development.

 

Vraag en antwoord

De training wordt aangepast aan de wensen van jouw organisatie. In de training kan onder meer aandacht worden gegeven aan lobbyactiviteiten, het betrekken van vrijwilligers en het inrichten van de eigen organisatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik hoor graag uw wensen, dan kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden. Stuur even een e-mail naar info@goodrise.nl.

Vanwege COVID-19 is de impact-training tijdelijk online, maar daardoor niet minder interessant. Door met elkaar in gesprek te gaan en (indien nodig) de groep onder te verdelen worden deelnemers zo goed mogelijk betrokken.

De lengte is afhankelijk van de behoeftes van de aanvrager. Een typische training zal zo’n vier uur duren, met pauze. Voor de online training is het beter om de training op te splitsen in twee delen.

Absolutely, that’s not a problem at all.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een training voor uw organisatie.

Stuur een e-mail naar

info@goodrise.nl

nl_NLNederlands