Green Office training

Waarom een Green Office training?

Green Offices hebben de kans om te werken aan een duurzamere universiteit of hogeschool en betrekken medewerkers en studenten bij het thema duurzaamheid. Dat heeft zijn uitdagingen! De samenstelling van een Green Office wisselt immers vaak, er zijn meer projecten dan er uren zijn, en een universiteit/hogeschool is een complexe organisatie. De Green Office training is een interactieve training op maat die de uitdagingen van jouw Green Office behandeld.

Waar gaat de Green Office training over?

Een training op maat.

Goodrise stemt samen met de aanvrager de inhoud van de training af. Zo kan de nadruk bijvoorbeeld liggen op lobbyen in de onderwijsinstelling zelf, of juist op effectief samenwerken.

Op maat

De training gaat in op de uitdagingen van jouw Green Office en onderwijsinstelling. De inhoud is in overleg.

Ervaren trainer

De trainer is zelf onderdeel geweest van een Green Office en duurzaam hoger onderwijs.

Interactief

Geen saai monoloog van meerdere uren, maar de koppen bij elkaar om te werken aan impact.

Betaalbaar

Goodrise wil de training voor elke organisatie betaalbaar houden. Prijzen zijn in overleg.

De Green Office training wordt i.v.m. COVID-19 tijdelijk alleen online aangeboden. De training kan ook worden gegeven in het Engels.

Soem Zeijlmans

De trainer

Soem Zeijlmans

Bij het Leiden University Green Office kwam ik achter de potentie van een Green Office. Door het hoger onderwijs te verduurzamen geeft een universiteit/hogeschool niet alleen het goede voorbeeld, maar ze inspireert ook haar studenten om zich in te spannen voor een duurzame wereld.

Voor deze training combineer ik mijn praktijkervaring bij het Leiden University Green Office met organisatiekennis vanuit mijn studie Governance, Economics, and Development.

 

Vraag en antwoord

De training wordt aangepast aan de wensen van jouw Green Office. In de training kan onder meer aandacht worden gegeven aan lobbyactiviteiten, het betrekken van studenten en het inrichten van de eigen organisatie.

Ik hoor graag uw wensen, dan kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden. Stuur even een e-mail naar info@goodrise.nl.

Vanwege COVID-19 is de Green Office training tijdelijk online, maar daardoor niet minder interessant. Door met elkaar in gesprek te gaan en (indien nodig) de groep onder te verdelen worden deelnemers zo goed mogelijk betrokken.

De lengte is afhankelijk van de behoeftes van de aanvrager. Een typische training zal zo’n vier uur duren, met pauze. Voor de online training is het beter om de training op te splitsen in twee delen.

Absolutely. Deze training kan worden gegeven in het Engels en het Nederlands.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een training voor uw Green Office.

Stuur een e-mail naar

info@goodrise.nl

nl_NLNederlands